Spesialinvitasjon til deg som har deltatt på Harstadkonferansen

De første foredragsholderne er lansert til Harstadkonferansen, som i 2018 arrangeres for 19. gang!

Velkommen tilbake til Harstadkonferansen og Seire ved å dele-fest 2018!

Som tidligere deltaker gir vi deg mulighet til å sikre deg billett tidlig. Av erfaring vet vi at Harstadkonferansen og Seire ved å dele-festen blir utsolgt.

Vi skal gi deg inspirasjon til å hente frem det beste i hver enkelt delegat, som du igjen kan ta videre til din bedrift og din organisasjon. Vi ønsker å så en spire til indre utvikling – i samspill med andre! «Sammen» er et magisk ord for motivasjon. Forskning viser at tillit, tilhørighet og relasjon påvirker prestasjoner og engasjement, og følelsen av å arbeide sammen gir høyere motivasjon hos den enkelte medarbeider.

Harstadkonferansen har i 18 år fokusert på de viktige temaene i tiden. Vi har hentet de beste innlederne til Vågsfjordens perle for å gi delegatene på konferansen ny kunnskap.

Harstadkonferansen 2018 vil ta for seg den globale digitaliseringen og den rivende utviklingen i sosiale medier, tema som er aktuelle for alle – uansett bransje. Og siden byutvikling også går raskt, og de byer og regioner som ikke henger med uvergelig blir hektet av, har vi også i år dette temaet på programmet.

Og felles for alle bransjer og bedrifter ligger det faktum at uten kunnskapsdeling og samarbeid, blir det vanskelig å lykkes.

Alle de sju innlederne som kommer til Harstadkonferansen 2018, deler derfor den samme grunnfilosofien: Samarbeid er nødvendig for å lykkes.

Magisk i lag, eller som vi i kjent stil kaller årets konferansen ”Together is magic!”.

I dag lanserer vi de tre første foredragsholderne, alle er svært ettertraktede foredragsholdere, som vil dele av sin tid og kunnskap innen teknologi, byutvikling og ledelse/motivasjon.

• Motivator Henrik Aase
• Teknologiekspert Silvija Seres
• Direktør i VisitAarhus Peer H. Kristensen

Se mer på www.harstadkonferansen.no

Seire ved å dele-festen

Med komiker Gustav Nilsen som konferansier, er vi sikret at også årets SVD-fest blir  en magisk opplevelse. I år er det også mulighet til å reservere bord til festen, så ikke nøl. Kjøp billett til både Harstadkonferansen og Seire ved å dele-festen i dag!