Velkommen til Harstadkonferansen

Nord-Norges eldste og beste næringslivskonferanse arrangeres i 2019 for 20. år på rad. Tema for konferansen er “Styrken i å kunne mer enn du kan!”

Visjonen til Harstad profileringspool er Seire ved å dele. Årets konferanse har fått tittelen «Styrken i å kunne mer enn du kan!»

Endringstakten i verden galopperer. Ny teknologi forandrer hverdagen, ikke bare for enkeltmennesket, men også for bedrifter og organisasjoner. Tar du turen til Harstadkonferansen sitt 20-års jubileum får du vite mer om” Styrken i å kunne mer enn du kan”


Styrken i å kunne mer enn du kan!

Harstadkonferansen feirer 20 år i 2019

Harstadkonferansen 25. januar 2019 handler om en av menneskets viktigste drømmer: Å kunne mer enn man kan; få muligheter og miljøer som gir rom til å utvikle sitt talent, sin godside. Slik vokser også byer og bedrifter. Vår jubileumskonferanse er viet til dette temaet, som er selve fundamentet for at Harstad profleringspool er til.

Mediciene i Firenze for 500 år siden visste hva som skal til for å kunne mer enn man kan. De samlet mennesker med de forskjellige talenter, erfaringer, meninger og perspektiver, og alle fikk stille spørsmålene; Hvorfor ikke? Hva hvis?
Resultatet? Verdenshistoriens største fremskritt innenfor økonomi, vitenskap, kunst, kultur og velstand.

Harstadkonferansen vil være en Medici i det lille; samle foredragsholdere og folk som kan opplyse, inspirere og provosere til fremgang for virksomheter, personer og lokalsamfunn.
Flamingoen kan. Det forstår vi. Flamingoen er klassens vakre ener. I samme klasse finnes også du og jeg. Pelikanen er den styggeste andungen i klassen. Han får det også til. Hvis pelikan, kan jeg og du også.

Foto: Bjørg-Elise Tuppen