Årets konferansetema

Velkommen til Harstadkonferansen

Nord-Norges eldste og beste næringslivskonferanse arrangeres i 2022 for 22. år på rad. Tema for konferansen er “Små byers store mulighet”.

Visjonen til Harstad profileringspool er Seire ved å dele. Årets konferanse har fått tittelen «Små byers store mulighet»

Harstadkonferansen er landsdelens  eldste og største næringslivskonferanse. Den arrangeres av Harstad profileringspool som er et nettverk av 70 bedrifter . Konferansen har vært arrangert hvert år siden år 2000 med unntak av korona-året 2020. Det har vært over 150 innledere fra 13 land. Konferansen er kjent for høy kvalitet med innledere på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå. Det er også en av ideene bak Harstadkonferansen: gi påfyll fra de aller beste , og de skal på denne konferansen komme utenfra. Konferansen arrangeres hvert år på første fredag etter at sola er tilbake og et nytt og ubrukt år ligger foran oss. Konferansen er også kjent for sin lune feelgood-stemning med kulturelle innslag, prisutdeling og god small-talk på frokost, lunch og i pausene. Dette er en konferanse man bare «må» delta på.

PÅMELDING