Olav Haraldseid

Norges ledende ekspert på endringsledelse

Norges ledende ekspert på endringsledelse kommer til Harstadkonferansen

Olav Haraldseid er landets fremste ekspert på endringsledelse. I tillegg er han en av landets beste foredragsholdere. Selvfølgelig kommer han til Harstadkonferansen for å dele sin kunnskap.

– Haraldseid har stått på blokka til programkomiteen til Harstadkonferansen i flere år, men vi har aldri fått det til å klaffe, før nå. Vi er naturlig nok både glade og stolte av at en så dyktig foredragsholder tar turen, sier prosjektleder Cathrine Berg.

Haraldseid har jobbet som HR-direktør og konserndirektør i konserner som Statioil ASA, Norgesgruppen og Cirkle K. Han er i dag ansatt som HR-sjef i Apotek 1 og er en engasjert foredragsholder som skaper mye latter. Han har mottatt pris for beste foredragsholder fra Annonsørforeningens ugle, stemt frem av deltagerne. I tillegg til å gi stor underholdningsverdi i sine foredrag får man som

deltager mange konkrete og matnyttige tips og ideer til praktiske hjelpemidler man kan benytte for å styrke motivasjonen, prestasjonene og salgskompetansen hos de ansatte.

De strålende tilbakemeldingene Haraldseid har fått fra tidligere oppdragsgivere, gjør at vi er trygge på at også deltakerne på Harstadkonferansen vil dra stor nytte av foredraget fra Olav:

Telenor ASA: “Hei Olav. Du ble konferansens beste innslag. 87% ratet deg som 6 (excellent), 9% som 5 (good), mens 4% ikke var til stede under foredraget. Dette var rett og slett midt I blinken”.

Ingvild Trondsen, HR specialist

Orkla ASA: “Hei Olav og takk for et utrolig bra innlegg. Foredraget ditt var midt i blinken. Har fått masse positive tilbakemeldinger på at dette var kjempebra. Også tilbakemeldinger på at dette var høyst relevant og som alle kunne ta lærdom av. Alt fra ledelsen til våre medarbeidere”.

Eva Olsen, HR direktør