Niels Christian Geelmuyden er klar for Harstadkonferansen

Broren imponerte stort i 2003, nå kommer forfatter Niels Christian Geelmuyden

Mange mener Hans Geelmuydens foredrag «Frosker må også kysses» i 2003 er det beste på de 19 Harstadkonferansene som har vært arrangert.

På jubileumskonferansen 25. januar 2019 kommer broren Nils Chr. Geelmuyden, og han skal være enda bedre. Han er elegant med ord og har skarpe, overraskende og morsomme meninger. Han kan fort bli en av konferansens høydare når han skal snakke om hva som er inne i hodet på en ildsjel og hvordan vi har det som mennesker i 2019.

Men han skal få skarp konkurranse fra en av verdens fremste tenkere, Kjell Norsdstrøm, super-trener, Gert Ingebrigtsen, mannen som kan Liverpools forvandling som by, Neil Peterson, Oscar nominerte Iram Haq og rosablogger og kjernefysiker, Sunniva Rose.Flere vil lanseres.

IMPONERENDE CV

Niels Christian Geelmuyden (født 18. desember 1960) er en norsk forfatter og skribent. Han er særlig kjent for portrettintervjuer av norske kjendiser og for en personlig, satirisk og ironisk skrivestil preget av ordspill og treffende karakteristikker. Han har skrevet biografier om Inger Sitter, Trygve Hegnar og Børre Knudsen. I de senere årene har han utgitt flere samfunnskritiske sakprosabøker om moderne produksjon av mat, drikke og legemidler.

Niels Chr. Geelmuyden har hovedfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. I tillegg har han grunnfag i psykologi og historie, samt utdannelse fra befalsskolen for Kystartilleriet. Han har arbeidet som kanonkommandør, ølkjører, lærer og tekstforfatter.


FAKTA:

Harstadkonferansen arrangeres for 20. gang 25. januar 2019. Konferansen er har vært utsolgt de siste årene med 420 deltakere fra privat og offentlig sektor. Harstadkonferansen er landsdelens eldste næringslivskonferanse og er kjent for å holde høyt faglig nivå. Hittil har det medvirket mer enn 120 innledere fra 12 nasjoner. Konferansen som også byr på frokost, lunsj, kultur og utdeling av Seire ved å dele-prisen er kjent for sin feelgood-stemning.