Jan Christian Vestre

Åpner Harstadkonferansen

-Vestre har vært et friskt pust i den nye regjeringa og har markert seg med tydelige ,offensive budskap og har bydd på seg sjøl fra dag en. Han var sterkt ønsket til Harstadkonferansen og vi er glad vi kom i mål, det sier Karl Erik Arnesen i konferansens programkomite som også berømmer Ordfører Kari Anne Opsal for hennes medvirkning for å få dette til.

Norges fremste vekst-skaper

Vestre er blitt en slags wonderboy i den nye regjeringa. 37 år gammel har han rukket å gjøre mye både som politiker og som direktør i Vestre AS som er en familieid møbelprodusent. Han ble i 2019 kåret til Norges vekstskaper og ble Norges representant i EY Entrepreneur of the Year.Året etter ble han av av E-24 året til Norges fremste bærekraftsleder. Vestre AS sier nei til oppdrag de føler er umoralsk. De har designet uteroms-møbler som skal bidra til byers integrering og demokratisering.

Ledet gjenreisning av Utøya

Jan Christian Vestre er en av to statsråder i den nye regjeringa som var på Utøya da terroren slo til der.Den andre er kunnskapsminister Tonje Brenna. Vestre ble i etterkant styreleder for et regjeringsoppnevnt utvalg som fikk ansvaret for gjenreisning av Utøya. Han har vært politisk rådgiver for Trond Giske da han var handels og næringsminister og han har vært politisk rådgiver for Arbeiderpartiets Stortingsgruppe.

Vestre redgjorde i dag for kompensasjonsordningene for næringslivet og da særlig for de næringer som rammer hardest av de nye korona-tiltakene.

Emilie og Birk skal spille og synge «Vi her i nord» før prisutdelingen av Seire ved å dele- prisen.

18 år gamle Emilie Fosshaug fra Ibestad og 16 år gamle Birk Arvola fra Harstad er to av regionens fremste talenter og vi gleder oss til å høre dem sammen i sangen der det blant annet heter:

«vi her i nord vet, at dele du dett om det e stort eller lite får du tebake en større profitt enn du på forhånd kan vite. Gjer du din stemme te sånn poesi , og søng det sammen med fleire. Da først har livet en markedsverdi som du kan profilere.»

Det blir ungt, det blir flott og det gir ei meining !

Meld deg på her:
https://harstadprofileringspool.hoopla.no/sales/744963687