En av verdens ti beste «management thinkers»

Endelig kommer Kjell Nordström til Harstadkonferansen.

En av verdens ti beste «management thinkers» – Endelig kommer Kjell Nordström til Harstadkonferansen.

-Vi er stolte over å kunne presentere Kjell Nordström som klar til Harstadkonferansen 25. januar 2019.
I flere år har vi jaktet på Nordström som rangeres blant de ti beste «management thinkers» i hele verden, det sier styreleder i Harstad profileringspool, Rolf Olsen.

-Programkomiteen for konferansen har jobbet hardt for å få med denne finsk-svenske økonomen, forfatteren og foredragsholderen. Hans bøker har gått inn på listene over tidenes viktigste. Boken «Funky business» som han skrev sammen med Jonas Ridderstråle har solgt i over 300.000 eksemplarer. Den handler om hvordan man skal lykkes i det kompetansebaserte samfunn med digitalsering og globalisering. Og hans siste bok «Urban express» handler om hvordan man skal lykkes når verden urbaniseres så raskt. Hvordan skal byer, næringsliv og enkeltpersoner takle de nye utfordringer og muligheter.

Nordström har en doktorgrad og jobber ved institutt for internasjonal virksomhet ved Handelshøyskolen i Stockholm der han forsker på bedriftsstrategier, globalisering og fremtidens byer.

-Dette må bare de som vil gjøre noe fremover få med seg, sier en entusiastisk Rolf Olsen som mener jubileumsprogrammet for Harstadkonferansen blir tidenes, eller et jubileum verdig.


FAKTA:

Harstadkonferansen arrangeres for 20. gang 25. januar 2019. Konferansen er har vært utsolgt de siste årene med 420 deltakere fra privat og offentlig sektor. Harstadkonferansen er landsdelens eldste næringslivskonferanse og er kjent for å holde høyt faglig nivå. Hittil har det medvirket mer enn 120 innledere fra 12 nasjoner. Konferansen som også byr på frokost, lunsj, kultur og utdeling av Seire ved å dele-prisen er kjent for sin feelgood-stemning.

PÅMELDING
PROGRAM