Henrik Aase

Hvordan påvirker vi hverandres humør i hverdagen,
og hva kjennetegner de som virkelig lykkes?

Tanke- og lattervekkende fra en helt vanlig mann

Ikke hørt om Henrik Aase? Tar turen til Harstadkonferansen 2018 kommer garantert til å huske ham!

Henrik Aase er i utgangspunktet en helt vanlig fyr som holder usedvanlig inspirerende foredrag om motivasjon, kommunikasjon, salg og målsetning. Ikke bare er foredragene hans tankevekkende, de er også fullpakket av humor. Motivasjonsnestoren kommer til Harstadkonferansen for å fortelle oss hvordan vi påvirker hverandres humør og pågangsmot i hverdagen, og hva som kjennetegner de som virkelig lykkes.

­– Ifølge sin egen hjemmeside har Aase gjennomført 2.000 kursprogrammer og foredrag med motivasjon som overordnet tema. Foredragene hans baserer seg på humor, innsikt og empati, og er rett og slett veldig gode, sier produsent Børge Hoseth i Harstadkonferansen.

Og programkomiteen i årets konferanse, som i tillegg består av Rolf Olsen, Jan-Arne Kristiansen og Cathrine Berg, er trygge på at Aase vil skape magiske øyeblikk i Nordic Hall, når han står på scenen 19. januar 2018.

– Dette kommer til å bli et like bra foredrag som to av årets mest minneverdige innledere, Ken Hughes og Pär Johanson, holdt. Det er bare å lese noen av de overstrømmende tilbakemeldingene Aase har fått fra andre arrangører (se under), for å forstå at dette kommer til å bli bra, sier Hoseth.

”Henrik Aase var ikke spesielt god – han var STRÅLENDE!!” NHO, grafisk bransjeforening

”Resultatene fra evalueringa tikker inn og timen du holdt for oss er skåra til 5,97 av 6. Kommentarene tyder på at du ikke bare fikk oss til å vri oss i latter, men at vi også fikk et godt faglig utbytte”. (Fjellinjen AS)

”Han hadde ein tydeleg bodskap som vart «pakka inn» med lått og løye. Eg trur alle forsto alvoret, men latteren satt laust og vi fekk eit inspirerande påfyll!” (Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland, Fylkesmann i Oslo og Akershus)

”Henrik Aase klarte å trollbinde 1.100 deltakere i salen på KK-dagen med sin humor, ironi og fantastiske eksempler! Han klarte å omprogrammere et helt publikum til å tenke annerledes, fra å være passive til å bli aktive. Til å ta bevisste valg. Jeg har aldri opplevd noe som klarer å påvirke vår indre dialog så raskt – på en underholdende måte!” (NOVA VISTA AS, arr. KK-dagen).

– Foredragene mine skal bidra til at tilhørerne får en bedre og mer inspirerende hverdag, slik at det blir gøy å gå og være på jobb. Det høres kanskje omfattende og anstrengende ut, men det kan være overkommelig hvis man vet hvordan man konkret skal angripe det, sier Aase.