Totens triveligste mann kommer 🙂

Blir konferansier under hele Seire ved å dele-festen!

Gustav Nilsen styrer Seire ved å dele-festen

I år har vi hentet selveste Gustav Nilsen opp fra hovedstaden til å bekle rollen som konferansier under Seire ved å dele-festen i Nordic Hall.

Den lune og trivelige totningen, som er en av Norges beste og mest brukte standup-komikere, drømte lenge om en karriere innen musikken.  Han fant imidlertid etterhvert ut at han lignet mer på Morten Harket enn på seg selv. Og bra er det. For Gustav har fortsatt å synge og spille – om enn i humorsammenheng. Og gitaren er med på hver jobb. Ja, Morten Harket også. Med sin trivelig dialekt og lune humor treffer han et bredt lag av befolkningen. Hans parodier spenner fra våre mest kjente og kjære, som Alf Prøysen, Petter Stordalen og Eivind Hellstrøm, til sin egen far.Så da er det bare å begynne å glede seg!

Hensikten med denne kvelden – i tillegg til at vi skal hygge oss med god mat og drikke og få kulturelle opplevelser fra øverste hylle – er todelt: Vi skal sette et fortjent søkelys på vinneren av Seire ved å dele-prisen, og vi gir dere mulighet til å mingle med andre mennesker fra næringslivet i regionen. “Business og pleasure” i høyeste potens, der altså.

Da vi arrangerte Seire ved å dele-festen første gang, la vi ikke lista spesielt lavt, for å si det slik. Maria Haukaas Mittet vant Stjernekamp i desember året før, og sto altså på scenen i Nordic Hall i januar, da med selveste Åsleik Engmark som konferansier og Ola Bremnes som overraskelse. I fjor hadde vi blant annet Marthe Valle og NeedMusic, feat. Alejandro Fuentes, mens danserne fra Kulturskolen sørget for en heidundrende og fantastisk åpning på kvelden.

Og med Gustav Nilsen som konferansier under Seire ved å dele-festen 2018, blir det ikke dårligere enn de foregående årene. Snarere tvert om!