Nordic hall

19.01.2024

19.01.2024

Harald Eia

Sosiolog og komiker
Som en av Norges fremste og mest folkekjære komikere trenger Harald Eia neppe noen introduksjon. Men han er ikke bare morsom, han er også utdannet sosiolog og har gjort stor suksess med TV- og radioprogrammer der han drar nytte av sin utdanning som sosiolog, med skråblikk på samfunnet vårt formidlet med en god porsjon glimt i øyet.
Om Harald Eia

Han er kanskje aller mest kjent for å drive med humor og sketsjer sammen med blant andre Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Chrstoffer Schau og andre. Men de siste årene har han brukt sin formidlingsevne mer i retning det å forstå folk og samfunnet vi lever i. Gjennom TV-programmer som “Sånn er Norge”, og radioprogrammer/podcaster som “Sånn er du”, basert på personlighetstester av kjente mennesker, har vi blitt introdusert for en annen side av Harald. Det er først og fremst denne siden vi vil se på scenen i Nordic Hall i januar.

Harald skal snakke om hva som gjør nordmenn til nordmenn, og hva som har gjort oss til ett av verdens lykkeligste folk. Spoiler alert: Tillit har en stor del av svaret. Han kommer til Harstad rustet til tennene med fakta og statistikk som bygger oppunder hans påstander og som har bidratt til at han selv føler han har så uendelig mye å takke det norske samfunnet for.

Dette blir selvsagt gøy. Det er tross alt Harald Eia. Men det blir også lærerikt og inspirerende. Han er en strålende formidler, så dette blir utvilsomt både gøy og lærerikt!

Harald Eia