Nordic hall

19.01.2024

19.01.2024

Catrin Sagen

Psykolog, parterapeut og foredragsholder
Catrin er psykolog og parterapeut og holder både foredrag og kurs. Hun har blitt et svært kjent fjes gjennom hyppige opptredener i ulike TV-produksjoner der hun hjelper deltagere gjennom vanskelige situasjoner.
Om Catrin Sagen

Catrin Sagen er nok et kjent ansikt for mange, blant annet fra populære TV-programmer som 71 º Nord og Gift ved først blikk. Hun er en psykolog og parterapeut som ofte er å se på TV-skjermen. I tillegg har hun flere ulike podcasts som handler om ulike fasetter av relasjoner og samliv. Hun er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo og har videreutdannet seg innenfor emosjonsfokusert parterapi og foreldreveiledning. Hun er sertifisert veileder og holder på med en doktorgrad i parterapi i samarbeid med Modum Bad. Catrin har jobbet flere år med lederutviklingsprogram, foredrag og workshops med ulike bedrifter. Hennes tidligere liv som skuespiller skinner gjennom når hun holder foredrag, med en trygg og rolig tilstedeværelse på scenen.

Til Harstad kommer hun for å snakke om tillit mellom mennesker, og hvordan relasjoner påvirkes av dette. Læringen herfra vil kunne brukes aktivt både på arbeidsplassen din og ikke minst i dine private relasjoner, så her ville jeg spisset øyne og øre godt og plukke med meg så mange tips som overhode mulig.

Catrin Sagen