Fem gode tips

Slik får du mer ut av din deltakelse på Harstadkonferansen 2018

Fem tips for å få mer ut av deltakelsen på Harstadkonferansen

Harstadkonferansen har høstet applaus og lovord de siste årene for å tilby tidsaktuelle foredragsholdere av ypperste format.

Under årets tema: Together is magic kan vi tilby en het symfoni av tankevekkende, lærerike og morsomme foredrag fra både nasjonale og internasjonale tungvektere. Ikke la denne muligheten gå fra deg. Det kan vise seg å bli en svært lønnsom investering for fremtiden.

Under får du fem tips for hvordan du kan gå frem for å få maksimalt utbytte av Nord-Norges viktigste og mest inspirerende næringslivskonferanse:

1. Finn ut hvem du skal mingle med og sett deg mål for dagen

Hvor ellers i Harstad får du mulighet til å møte og snakke med 370 kunder på en og samme dag? Et godt tips er å bestemme deg for ulike personer du ønsker å snakke med i løpet av kvelden og gjøre det. Harstadkonferansen er en fantastisk plattform når det kommer til nettverksbygging.

2. Bli inspirert

Etter mange år i bransjen er det kanskje lett å havne i et spesielt spor. Å komme seg ut av det ”sporet” kan være vanskelig, og da er det godt med nye tanker. Rett og slett å bli inspirert. Harstadkonferansen 2018 vil garantert både begeistre og engasjere deg slik at du bedre går imøte det nye året.

Se hvem som skal inspirere deg her

3. Lær noe nytt

I dagens digitale og teknologiske samfunn kan det være vanskelig å følge med på alt som er nytt. Vi har samlet noen av verdens ledende på sine områder, og vi kan garantere at du kommer til å sitte igjen med masse ny kunnskap – bare se på disse tilbakemeldingene etter Harstadkonferansen 2017.

4. Kjøp en billett ekstra – bruk den i en giveaway!

Et kjempegodt tips til deg som har lyst til å lage litt ”blest” i egne, sosiale kanaler – kjøp en billett ekstra til Harstadkonferansen 2018 og f.eks. bruk den i en konkurranse på Facebook, Instagram o.l. Dette er en fantastisk mulighet til å vise dine kunder/følgere hva dere holder på med, og at dere holder dere oppdaterte. En annen mulighet er å gi billett til Harstadkonferansen 2018 i julegave til dine egne ansatte. Mulighetene er mange! Uansett er dette en fantastisk premie med innhold, underholdning og mat (hvis du kjøper Seire ved å dele-billett).

Kjøp en ekstrabillett her:

5. Lag workshop – få et forsprang

Ved å legge en plan for hva du skal få ut av Harstadkonferansen, og ved å evaluere konferansen og innsatsen du og dine har gjort, får du et forsprang på dine konkurrenter. Bruk en time etter konferansen og legg konkrete planer for hva din bedrift skal gjøre på SVD-festen om kvelden, og hva dere skal ta tak i mandag morgen. På den måten får dere et forsprang og får enda mer ut av deltakelsen på Harstadkonferansen.