En storslagen Seire ved å dele-fest!

En storslagen Seire ved å dele-fest!

Det er ingen grunn til å sitte hjemme når Seire ved å dele-festen byr på så mange godbiter.

Hensikten med denne kvelden – i tillegg til at vi skal hygge oss med god mat og drikke og få kulturelle opplevelser fra øverste hylle – er todelt: Vi skal sette et fortjent søkelys på vinneren av Seire ved å dele-prisen, og vi gir dere mulighet til å mingle med andre mennesker fra næringslivet i regionen. “Business og pleasure” i høyeste potens, der altså.


Ikke bare får du en treretters middag, vi sørger også for underholdning av ypperste klasse når vi skal dele ut Seire ved å dele-prisen til en aktør som har gjort sitt ytterste for at Harstad skal bli en enda bedre by å bo og virke i.

– En av Norges beste komikere, Gustav Nilsen, skal sørge for å sy sammen kvelden på muntert vis. Den trivelige totningen er kjent for både ubetalelige parodier, akkompagnert av lune gitartoner. ”Morten Harket” er således bare en av mange kjente personer som blir å stå på scenen denne kvelden, sier produsent Børge Hoseth.

I tillegg byr kvelden også på musikk fra det som må være Norges sprekeste duo. Saksofonist Håkon William Skog Erlandsen og DJ Thomas Nellson er, ved siden av sine musikalske karrierer, mer enn gjennomsnittet opptatt av å holde seg i form. Ranværingen Erlandsen, også kjent som ”The jazzathlete”, er toppidrettsutøver i triatlon og har deltatt i 71 grader Nord, mens lofotingen Nellson er daglig leder på et treningsstudio. De to har gjort mange jobber sammen, på alt fra store festivaler til klubbscener, og er kjent for sine særdeles energiske opptredener.

Harstadkonferansen er også stolt av å presentere den unge artisten Simon Dankertsen fra Harstad. 21-åringen har hatt svært mange roller i ulike oppsetninger i Harstad, fra Det store julespillet til BAKgårdens barnemusikal ”Bakgårdskatter”. Den tidligere Idol-deltakeren jobber hardt for å slå gjennom som musiker, og var én av solistene under den store Uhørt-konserten i Storsalen i høst.

– Vi har selvfølgelig en overraskelse eller to på underholdningsfronten også. De som var til stede i Nordic Hall i januar, ga produksjonen strålende tilbakemeldinger, så det er ingen grunn til å sitte hjemme.

Seire ved å dele-festen er forbeholdt konferansedeltakere med partnere, og er følgelig det beste stedet du kan være dersom du ønsker å knytte kontakter med andre næringslivsrepresentanter fra hele Hålogaland.

Festen starter kl. 19.30