Alejandro Fuentes

Velkommen til Seire ved å dele-fest

Harstadkonferansen det beste stedet å være 20. januar 2017. I Nordic Hall treffer du representanter fra næringslivet i hele regionen, fra morgen til seint om kvelden.

Seire ved å dele-fest – eksklusivt for Harstadkonferansens deltakere

I år som i fjor inviterer vi konferansedeltakerne – med partner om ønskelig – til Seire ved å dele-fest, inkludert tre retters middag, i Nordic Hall etter at næringslivskonferansen er over.

Da Harstadkonferansen arrangerte en festaften for første gang i januar 2016, var arrangementet så vellykket at folk ikke ville forlate Nordic Hall. I år strammer vi skruen enda et hakk, og inviterer til en Seire og dele-fest som garantert vil bli husket av dem som er så heldige å få billett.

Nytt av året er at festmiddagen er forbeholdt konferansedeltakerne. Dersom noen skulle ønske å ta med sin bedre halvdel, åpner vi selvfølgelig for det, men du må da bevise at én av dere har gjestet konferansen når du kommer.

Vi henter vi opp et fantastisk ensemble kalt Need Music, som består av én dj, en gitarist og én saksofonist. Sammen med Alejandro Fuentes, som tør være kjent for det ganske land blant annet som én av fire medlemmer i de “nye gitarkameratene”, kommer de til å sørge for at Seire ved å dele-festen blir akkurat så fabelaktig som vinneren av Seire ved å dele-prisen fortjener.

Hensikten med denne kvelden – i tillegg til at vi skal hygge oss med god mat og drikke og kulturelle opplevelser fra øverste hylle – er todelt: Vi skal sette et fortjent søkelys på vinneren av Seire ved å dele-prisen, og vi skal få mulighet til å mingle med andre mennesker fra næringslivet i regionen.

Og så skal vi selvfølgelig bli underholdt, blant annet av en gjeng musikere som tar entertainment-delen av artisteriet på høyeste alvor:

– Jeg trodde jeg visste hva Alejandro Fuentes stod for som artist og entertainer, men oppdaget at jeg tok skammelig feil. Det han og resten av musikerne i NeedMusic presenterte på et tilsvarende arrangement jeg var på tidligere i høst, var rett og slett fabelaktig. Folk stod i stolene nær sagt fra første tone. Når vi så vet at Petter Stordalen har brukt denne gjengen på sine to siste hotellåpninger – og vi har alle lest og sett hvor mye penger Stordalen bruker på disse eventene, så vet du at NeedMusic leverer, sier prosjektleder Børge Hoseth i Harstadkonferansen.