Nordic hall

19.01.2024

19.01.2024

Statsministeren kommer til Harstadkonferansen

Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Harstadkonferansen 2024 for å snakke om tillit.

Aldri før har vi hatt en sittende statsminister i Norge på scenen under Harstadkonferansen. Men 19 januar 2024 står statsminister Jonas Gahr Støre på scenen i Nordic Hall.

Og det skulle egentlig bare mangle. Når temaet for konferansen er tillit, finnes det svært få mer relevante mennesker å høre fra enn nettopp Støre. Som politiker og statsminister er han til enhver tid prisgitt folkets tillit. Sånn sett har tillit som fenomen alltid vært relevant for en statsminister. Men det er likevel noe ekstra spesielt med den tiden vi er i nå. Med den geopolitiske situasjonen, energikrise, økonomisk uro og ikke minst en rekke tilfeller av brudd på habilitetsreglementet fra sittende og tidligere regjeringsmedlemmer, har folkets tillit til politikere, regjeringsmedlemmer og statsministeren selv blitt utfordret.

Med tillit som tema kunne vi ikke la være å invitere han. Og han kunne nesten ikke la være å takke ja. Dette blir et foredrag du ikke vil gå glipp av. Gjør som Jonas, og møt opp i Nordic Hall 19. januar 2024!

Mer aktuelt:

Harstadkonferansen
Scandic Harstad, Nordic Hall
Få veibeskrivelse