Sikre deg billetter til konferansen og Seire ved å dele-festen i dag!

Sørg for at du sikrer deg billetter til årets viktigste næringslivsarrangement, Harstadkonferansen og Seire ved å dele-festen.

Seire ved å dele-festen, eksklusivt for Harstadkonferansens deltakere

GustavNilsen01

Også i år inviterer vi konferansedeltakerne – med partner om ønskelig – til Seire ved å dele-festen i Nordic Hall etter at næringslivskonferansen er over.

Hensikten med denne kvelden – i tillegg til at vi skal hygge oss med god mat og drikke og få kulturelle opplevelser fra øverste hylle – er todelt: Vi skal sette et fortjent søkelys på vinneren av Seire ved å dele-prisen, og vi gir dere mulighet til å mingle med andre mennesker fra næringslivet i regionen. «Business og pleasure» i høyeste potens, der altså.

Humorkonge

Da vi arrangerte Seire ved å dele-festen første gang, la vi ikke lista spesielt lavt, for å si det slik. Maria Haukaas Mittet vant Stjernekamp i desember året før, og sto altså på scenen i Nordic Hall i januar, da med selveste Åsleik Engmark som konferansier og Ola Bremnes som overraskelse. I fjor hadde vi blant annet Marthe Valle og NeedMusic, feat. Alejandro Fuentes, mens danserne fra Kulturskolen sørget for en heidundrende og fantastisk åpning på kvelden.

I år har vi hentet Gustav Nilsen opp fra hovedstaden til å bekle rollen som konferansier. Den lune og trivelige totningen, som er en av Norges beste og mest brukte standup-komikere, drømte lenge om en karriere innen musikken.  Han fant imidlertid etterhvert ut at han lignet mer på Morten Harket enn på seg selv. Og bra er det. For Gustav har fortsatt å synge og spille – om enn i humorsammenheng. Og gitaren er med på hver jobb. Ja, Morten Harket også.

Magisk

Vi tør derfor garantere at Seire ved å dele-festen anno 2018 blir magisk. Magi oppstår som kjent der mennesker møtes, og når menneskene i tillegg nyter god mat og drikke – vi serverer en tre retters meny, inkludert drikke på billetten – kan det ikke gå galt! 🙂

Som i fjor er festmiddagen forbeholdt konferansedeltakerne. Dersom noen skulle ønske å ta med sin bedre halvdel, åpner vi selvfølgelig for det, men du må da bevise at én av dere har gjestet konferansen når du ankommer Nordic Hall om kvelden.

Det er ikke plass til alle delegatene til Seire ved å dele-festen, så her gjelder det å være tidlig ute og sikre seg billetter til både Harstadkonferansen og SVD-festen. I likhet med Harstadkonferansen, har også Seire ved å dele-festen – heldigvis – en lei tendens til å bli utsolgt 🙂

Dørene til Seire ved å dele-festen i Nordic Hall åpner klokken 19.30 fredag 19. januar 2018.